#treenit17vko41 post thumbnail image

#treenit17vko41

Tämä viikko vähän haastava, mutta olkoon. Eilen maanantaina kävin jättärillä, vettä tuli mutta tulkoon. Lauantain salitreeni taisi tuntua vielä jaloissa 🙂
Minulla on vuodessa kaksi viikkoa keväällä ja syksyllä, jolloin ei voi oikein muuta tehdä, kuin hoitaa työnsä. Kuulostaako tutulta? Vuosi sitten tein myös sisäisen sopimuksen, jossa määrittelin, että mikään kiire (ainakaan töistä johtuva) ei ole tekosyy. No Excuses. Näin ollen tänäänkin 10.10. tehdään jotain aivan muuta kuin koodausta, tai ainakin sen lisäksi tehdään :).

Perjantai oli jättäripäivä. Otin ”pitkästä aikaa” käyttööni painorepun. Tosin en ole aiemmin yhdistänyt tähän hiekkaämpäriä. No menihän se noinkin, siis kipuaminen huipulle.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

La oli jalkapäivä Myrtsissä. Alkaa pikkuhiljaa rutiini palautumaan meikäläiselläkin.

Sunnuntaina tempaisin Jättäritreenit. Tosin pienen mutkan kautta. Kävin nimittäin Paloheinän portaiden virallisissa avajaisissa ennen Maltsua. Paloheinässä en noussut portaita, vaan tein juoksutestin mäelle. Testailin samalla sinne ilmestyneitä laitteita. Näistä lisää tulevissa päivityksissä.

Avainsanat: , ,

Related Post

#treenit17vko39#treenit17vko39

Viime viikon porrasburpee -haaste Jättärillä -idea olisi tarkoitus laittaa täytäntöön tällä harjoitusviikolla. Tietenkin mielessä kypsyi myös ajatus 6 tunnin mittaisesta nonstop-tyylisestä haasteesta, mutta jos nyt ensin kokeilisi kerran vetää nuo