Treeniviikko 17 / 2020 post thumbnail image

Treeniviikko 17 / 2020

Lauantaina starttaa Varustelekan masinoima etäsotilasmarssi. Valitsemani reitti löytyy alta.

Etäsotilasmarssi 2020 | Remote Military March 2020

Osallistun edellä olevan kartan mukaisella reitillä Varustelekan Etäsotilasmarssi 2020 -tapahtumaan. Yleinen -kategoriassa, johon aion osallistua ei tarvita tetsareita eikä rähinäremmiä. Vaatetus vapaa kunhan jotain muutakin on päällä, kuin pelkkä reppu. Repun painon tulisi olla vähintään 10kg koko matkan. Voin ottaa Kiinasta maahantuodun kasvomaskin varuilta mukaan, mikäli reitin varrella havaitsen biologisen sodankäynnin merkkejä. Mittailin oman reppuni painoa vastikään ja tarkistuspunnituksen jälkeen repun paino olisi tällä koeasetelmalla n. 14 kg. Koeasetelmaan kuuluu 10 kg kahvakuula ja joitakin lisäpainoja. Nesteet ja eväät puuttuvat vielä tuosta lukemasta. Siitä on sen verran aikaa, kun viimeksi tuli marssittua, niin aattelin aloittaa 25 km etapilla. Käytännössä tarkoittaa sitä, että kierrän merkityn edellä esitetyn reitin 12 kertaa.

ps. En aio mennä rappusiin tällä kertaa.

Voit seurata sosiaalisessa mediassa lytinpitoa hashtageilla #varusteleka #etäsotilasmarssi #remotemilitarymarch #ves #vrmm.

Reitti ja etapit vähän muuttuivat matkan varrella. Jalkoihin ilmaantuivat rakot n. 8 kilsan jälkeen ja pystyi kyllä tallustelemaan. Ilmeisesti sukkavalinta ei mennyt putkeen. Ekana päivän 12.5km ja tokana sitten reilu 12.7km. Etäsotilaan etämarssi. yes.

https://www.instagram.com/p/B_Z8J1-DrpD/

Related Post