Treeniviikko 49 / 2018 post thumbnail image

Treeniviikko 49 / 2018

SAGA Warrior -kuukauden haaste!

Hieman taustaa tämän viikon jutuista joita aloitan ainakin itse tekemään systemaattisemmin tai kiinnittämään enemmän huomiota. Taikasana on positiivisuus.

Aina tulee ensinmmäisenä mieleen kertoa negatiivisia asioita ja tuntemuksia. Ehkä ensimmäisenä ei tarvitsisi aina mainita virheistä tai erheistä. Mitä jos välillä kertoisimme niitä positiivisiakin asioita.

Tällä viikolla kerätään muuten maailmanlaajuisesti TFW saleilla squat -kuvia. Luovalla tavalla squattia kuvissa siis luvassa. Seuratkaapa instassa eri puolilla maailmaa olevia saleja, niin näet itse mitä tarkoitan. https://www.instagram.com/explore/tags/trainingforwarriors/

SAGA Warrior -kuukauden haaste! (See A Good Act, Share A Good Act – näe hyviä juttuja, jaa hyviä juttuja).

Kuinka SAGA haaste toimii?

Säännöt: Tässä kuussa, haastenasi on löytää vähintään kolme asiaa päivässä. Tuo nämä positiiviset asiat esille ainakin kolmelle eri henkilölle. Löydä päivittäin hyvää tekeviä ja sellaisia, jotka jakavat hyvää fiilistä. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että laskenallisesti n. 70 henkilön elämä tulee muuttumaan ympärilläsi pelkästään tällä tavoin tämän kuukauden aikana. Et voi tietää, ellet kokeile.

Joka kerta kun näet, kerrot sen ja jaat hyvää, saat pisteen. Tavoitteena on saada kasaan 100 pistettä vuoden loppuun mennessä.

Bonus pisteet: Haaste on nimittäin face-to-face. Jaa hyvää aina henkilökohtaisesti. Emailit ja tekstarit ovat toki hyviä välineitä, mutta tee homma aina kasvotusten. Yhden bonuspisteen saat viidestä sähköpostiviestistä tai tekstarista. Joskus nimittäin joitain kavereita on muutoin vaikea tavoittaa.

Päivän päätteeksi, laske pisteesi. Pidä kirjaa saavutuksistasi. Voit tällä tavoin virittäytyä seuraavan päivän positiivisten tapahtumien tunnistamiseen. Niitähän nyt tapahtuu ympärillä jatkuvasti ja niitä pitää myös nostaa ylös.

Tässä muutama idea kuinka saavutat päivittäisen ”jaan positiivista mieltä” -annokseksi.

1. Ole kohtelias. Ota kohteliaisuudet vastaan kohteliaisuudella.
2. Tuo esiin hyvät ja positiiviset asiat ympärilläsi.
3. Kiitä ja kerro että huomasit hienon teon tai eleen. Avaa suusi ja kerro tämä ääneen tapaamallesi henkilölle.

Tämän OTK -periaatteen mukana toimimalla tuotat hyvää ympärillesi.

Näin jouluaikaan, huomaat että edellä mainitut asiat ovat oikeastaan parhaita lahjoja, mitä voit toiselle antaa. Näiden vaikuttimien esiintuominen ei maksa sinulle mitään. Hyviä eleitä, jotka kantavat pitkälle tulevaan ja voivat mullistaa toisen ihmisen elämän. Voi olla että edellä oleva juttu ei johda sen kummempaan, mutta toisaalta, et voi tietää ellet kokeile. Tehdäksesi vielä vaikuttavampaa työtä, lisää mukaan hymy, halaus tai vaikkapa yläfemmat. Kokeile jo heti tänään näitä pikkujuttuja. Ei maksa mitään.

Tehdään loppuvuodesta unohtumaton ja jaetaan positiivisuutta ympärillämme.

Tiivistelmä edellä esitetystä:
Näe ja kerro positiivisetkin asiat. Ei aina mennä negatiiviset asiat edellä. Ole tämänkin asian suhteen systemaattinen. Hyväntahtoisuus on tarkoituksenmukaista ja luo ympärille hyvää fiilistä.

https://www.instagram.com/p/BqODcNlBuQ7/

Related Post