Viikkaritreenit: #treenit17vko33 post thumbnail image

Viikkaritreenit: #treenit17vko33

14. – 20.8.2017

#treenit17vko33

MA
Aamujuoksut jättärillä. Illalla stadikan punttarilla. Salilla teen nykyisin vatsa- ja selkälihastreenit. Taljat eri variaatioina.

 

 

TI
Aamulla innostuin kahvakuulailemaan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Iltapäivän ohjelmaan kuului #buckets -harjoitteet. Testailin roikottaa tuota ämpäriä Täyttömäellä siten, että hakeuduin jyrkimpiin nousuihin mitä mäestä löytyy.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KE
Kävin juoksemassa portaat aamupäivällä (suhteellinen käsite). Iltapäivästä katsoin paikat ylämäkijuoksulle ja polkujuoksulle. Aivan mäen vieressä menevän kevyenliikenteen uran vieressä (oikealla) on loistava metsäpolku. Polku kulkee harjun päällä aina sinne lähiliikuntapisteelle asti. Loppupäätä polkua on jyrkät kallioseinämät, joissa voisi kokeilla kalliokiipeilyä sitten, kun ennättää.

Otin #buckets -harjoitteen tänään siten, että kiipesin ämpäri olkapäillä raput ylös. Välitasanteilla tein normaalit pushupit.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Illemmalla kävin vielä ottamassa tuntumaa mäessä. Pari kierrosta, peruspunnerrukset tuttuun tyyliin. Alakentällä kokeilin kantaa hiekkaämpäriä siten, että pidin ämpäriä edessäni. Kokeilin samalla voisiko sillä tekniikalla edetä nopeammin myös itse kisassa. Nopeaa on, mutta vaatii aika paljon voimaa pidellä sitä rinnan edessä käsivoimin.

 

TO

Aamujumppaamaan klo 7 (Musiikkitalon takapihalle). Tänään pitäisi kehittää jostain paino, jolla harjoitellaan #heavypull -estettä. Kuormaliina on jo valmiina, mutta paino puuttuu. Joku pölkky tai ratakiskon kappale kävisi aivan hyvin.

 

PE

Jättärillä kevyet treenit, koska huomennan tiedän historiasta, että maitohapotusta tiedossa.

 

LA

Yes, tässä kuvamatskua la-treeneistä. Kuvat kertoo enemmän, kuin 1000 sanaa.

 

Monkeybarista pari sanaa. Tekniikoita tähän on monia, mutta itse pidän kädet koukistettuna koko etenemisen ajan. Käsiä ei missään vaiheessa suoristeta vaan koko setti tikataan käsivarret n. 90 asteen kulmassa. Suosittelen. Alla kuvasarjaa tästä etenemistekniikasta.

 

 

Related Post