Viikkaritreenit: #treenit17vko21 post thumbnail image

Viikkaritreenit: #treenit17vko21

24.5.2017

Jättärillä surffausta (Surfers up Surfers down). Tässä liikkeessä edetään sivuittain porraskerrallaan välissä kyykkyä tehden kahdesti. Jalan heilautus toiselta puolelta ja kyykyt. Heti perään toisella jalalla, kyykyt ja heilautus. Edetään n. 100 porrasta näin. Hölkötellen alas. Toistot 3-4 kertaa. Yes.

Kyykkyhyppy käsillä tukien (sammakkohyppy) rappusista. Koko kropan liike. Tehdään liike mahdollisimman nopeasti. Hyppyjä aina kahden portaan verran. N. 50 porrasta edetään aluksi, alaspäin hölkäten ja sitten toistetaan. Toistaiseksi olen tehnyt tämän vain ylöspäin, mutta voisi tehdä myös alaspäin.

25.5.2017

Viikkaritreenit. Juoksua, reaktionopeutta ja voimaa vaativia harjoitteita. No pain no gain. Käsi vähän kipeytyi treeneissä. Hyvää settiä Viikkaripäälliköiltä. Joka kerta uusia juttuja.

26.5.2017

Aamutreenit jättärillä. Kevyttä, nilkkapainoilla.

 

 

Related Post

#treenit17vko42#treenit17vko42

Maanantai on taloyhtiössämme ”lenkkisauna” -päivä. Harva tuota saunaa käyttää, mutta se harvalukuinen joukko on sitten säännöllisesti aina paikalla. Olen myös havainnut, että osa porukasta todellakin käy lenkillä ennen lenkkisaunaa.  Itse