Treeniviikko 11 / 2021 post thumbnail image

Treeniviikko 11 / 2021

Voima 1Monday, Mar. 15 (18:00)
Voima 2 MASKIPAKKOFriday, Mar. 19 (18:00)
Ulkohurrikaani Konalan liikuntapuistossa, KolsarintieSaturday, Mar. 20 (10:00)

Erikoisviikko. Ulkohurtsaa ja TFW -konalan synttärit sunnuntaina 21.3.2021. Yllätettiin fb-liven aikana Johanna ja vietiin porukalla kakku. Päälle sitten pidin puheen TFW 4v yllärissä. Kuva alla.

Synttäriyllätysporukka koolla vähän ennen sisäänmenoa.

Tässä all pitämäni puhe nelivuotiaalle TFW Konalalle ja perustajalle päävalmentaja Johannalle.

TFW Konalan upea matka on kestänyt 4 vuotta!!


ONNITTELUNI OMASTAKIN PUOLESTANI JA TÄSSÄ SEURAAVASSA HIEMAN HAVAINTOJANI JA HISTORIKERTAUSTA MATKAN VARRELTA.
HVÄT TAISTELIJAT!
TFW Konala – enemmän kuin kuntosali.
Tähän lauseeseen latautuu aika paljon asioita.
Jokainen meistä muistaa varmaan sen ekan kerran kun astui näiden keltaisten seinien sisäpuolelle. Vähän pientä jännitystä ilmassa. Miten minut otetaan vastaan?

Itselläni ensikosketus TFW Konalaan oli vuoden 2017 heinäkuussa, kun ajattelin piipahtaa NOUTAMAAN esitteitä. Olin hakenut jo useamman vuoden itselleni sopivaa treenipaikkaa sitä löytämättä.
Judith toivotti tuolloin minut tervetulleeksi treenaamaan. Lupasin pohtia asiaa. En siis itsekkään aivan heti tarttunut tähän haasteeseen. Näin jälkeenpäin ajatellen olisi kyllä heti pitänyt aloittaa.

Varsinaisesti Oma taipaleeni alkoi vuoden 2017 syksyllä. Messukeskuksessa I LOVE messuilla piipahdin TFW Konalan standille ja siitä se matka sitten alkoi. Tuolloin sain myös ensikosketuksen slami-palloon, muistaakseni sitä piti tykittää lattiaan puoliminuuttia vai oliko se peräti minuutti ja päälle sitten kelkan työntöä?
Linda oli tuolloin standillä ja laitettiin JÄSENYYSASIAT kuntoon. Messutarjous kourassa otin HAASTEEN VASTAAN.
MINUSTA TULI TFW KONALAN TAISTELIJA. TFW KONALASSA eka treenini OLI LOKAKUUSSA 2017 ja aloitustreenini Hurtsa 1. EI PAHA TREENI OLLENKAAN. IKÄÄN KUIN PEHMEÄ LASKEUTUMINEN UUTEEN ELÄMÄNTYYLIIN.
HUOMIONARVOISTA ON, ETTÄ TREENIPÄIVÄKIRJAANI OLIN TUOLLOIN KIRJAILLUT KUVATEKSTIN:
Ken tästä ovesta astuu, paluuta ei enää ole. JA NIINHÄN SIINÄ SITTEN PÄÄSI KÄYMÄÄN, ainakin omalta kohdaltani.

VOIN VAIN kuvitella sitä tunnemyrskyjen lajitelmaa, mitä Johanna kävi läpi viisi vuotta sitten perustaessaan TFW SALIA. Moni asia on pitänyt loksahtaa paikalleen. Olikohan Johannalla pieni aavistus mihin kaikki johtaisi? Visiosta toteutukseen – taistelija Johanna SINÄ teit sen.
Kuten Johanna aiemmin tällä viikolla postauksessaan totesi: Matka on ollut täynnä yllätyksiä, erilaisia tunteita ja upeita kohtaamisia ihmisten kanssa. Minulla on ollut ilo ja kunnia seurata tämän salin kehittymistä lähes koko sen elinkaaren aikana. Muistan hyvin ensimmäiset pikkujoulut, kun istuimme ringissä SALIN lattialla. Joukkomme oli tuolloin vielä harvalukuinen, mutta tiivis. TFW TREENI SOPII AIVAN KAIKILLE.
Kuntotasosta ja lähtökohdista riippumatta. Olipa tavoitteena sitten kasvattaa lihasmassaa, parantaa kuntoa TAI polttaa rasvaa. TFW TAISTELIJOIDEN POSITIIVISUUS JA TSEMPPAAMINEN TARTTUU. POSITIIVISUUS TARTTUU JA NÄKYY MYÖS SALIN ULKOPUOLELLA. TFW Konalan jäsenyyden myötä mahdollistuu moni asia. Omien unelmien toteuttaminen ja tavoitteiden saavuttaminen.

Itseäni on aina kiinnostanut hyvinvointiin liittyvät kysymykset ja tekosyiden nojalla en ole tarttunut niihin aiemmin. Nyt taistelijana olen päässyt viemään omaa tietämystäni treenaamisesta, ravinnosta ja valmennuksesta pienen askelin eteenpäin. Kun ympäröi itsensä taistelijoilla, joilla on samanlaisia tavoitteita, niin ihmeitä tapahtuu.
Suoritin TFW LEVEL 1 – kurssin joulukuussa 2019. Suosittelen sitä kaikille, jotka haluavat syventää tietämystään TFW treenimetodista ja sen myötä saat myös valmiuden toimia valmentajana.

ENEMMÄN KUIN KUNTOSALI
Salitoiminnan lisäksi taistelijamme osallistuvat aktiivisesti erilaisiin tapahtumiin ja ryhmäliikuntaan. Tiedotuskanavana TFW konalan taistelijat sekä whatsup ryhmä TAISTELIJAT VAPAALLA -kanava on osoittautunut oivaksi tavaksi viestiä näistäkin asioista.

Porukkamme on matkan varrella pulahtanut avantoon ja lentänyt tuulitunnelissa.
Olemme osallistuneet joukkueena TOUGH VIKING JA RED BULL -KISOIHIN.
SALIN KONKAREISTA ON KOOTTU myös MENTORI-RYHMÄ JA HEIDÄTHÄN TUNNISTAA VIHREÄSTÄ RANNEKKEESTA. TÄMÄ ERITYISESTI UUSILLE TAISTELIJOILLE TIEDOKSI. NYKÄISKÄÄ RANNEKKEESTA JA KYSYKÄÄ ROHKEASTI.
ENNEN KAIKKEA SALILTA SAA MYÖS TREENIKAVEREITA JA KAVEREITA.
LISÄKSI PALJON MUUTA TOIMINTAA JA TÄNÄKIN KEVÄÄNÄ SITÄ ON LUVASSA VAIKEASTA TILANTEESTA HUOLIMATTA.

TAISTELIJA MUKAUTUU VALLITSEVIIN OLOSUHTEISIIN EIKÄ JÄÄ TULEEN MAKAAMAAN. KOHTI UNELMIA JA TAVOITTEITA LÄPI JÄÄN JA KIVEN.

Kiitos Johannalle ja loistaville koutseillemme. Olette omalta osaltanne mahdollistaneet hyvinvointitarinat ja avanneet lukkoja siltä osin, kuin emme itse siihen ole kyenneet.

TÄTÄ ON TFW KONALA – ENEMMÄN KUIN KUNTOSALI.

KIITOS!

Related Post