Viikkaritreenit #treenit17vko16 post thumbnail image

Viikkaritreenit #treenit17vko16

Kolmet treenit, yksi vamma

Tiistaina viikkaritreenit aamutuimaan ja startti jälleen Pressan aulasta. Kuten edellisinäkin vuosina.

Liikuttajina uudet viikkaripäälliköt Oona&Niko. No Gain without pain. Ti oli ekstraa, mutta torstaina sitten aina kisoihin asti startti klo 7 Sokos Hotel Pressasta. Hyvä, ainakin aamuherätys tapahtuu kerran viikossa 🙂 .

Torstaitreeniä piristi hienoinen lumipeite ja eipä se ainakaan tahtia haitannut. Päin vastoin. Treenien jälkeen sitten saunaan ja aamupalalle.

Lauantaina (15.4.2017) oltiin Kivikossa ja testailtiin siellä kiinteänä olevaa esterataa. Porukka jaettiin kentälle ja esteradalle. Sen verran oli porukkaa, että emme olisi mahtuneet kerralla esteille. Esteet ok, mutta meikäläisen reisi ei oikein pysynyt perässä juoksuspurtissa ja kramppasi. Nyt pari päivää kevyemmin, mutta arvaatte varman, että Jättärillehän oli päästävä jo sunnuntaina.

Nyt meikäläisellä tavoitteena osallistua 4.  Tough Viking Helsinki -kisaan. Tämä tietenkin sillä edellytyksellä, että paikat pysyy kasassa ja miksi ei pysyisi. Riski loukkaantumiseen harkkojen aikana on mitätön, joka siis tuli todistetuksi menneen superviikon aikana.

Olisiko jo aika osallistua muissa maissa järjestettäviin kisoihin? Ei ehkä vielä. Vähän lisää treeniä ja muutama sponsori, niin olen valmis tähänkin haasteeseen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kuva vuoden 2016 treeneistä Musiikitalon takapihalta.

Related Post